Fysiotherapie

Als je denkt aan fysiotherapie, wat komt dan in je op? Opnieuw leren bewegen na een ongeluk? Herstellen van overbelasting of een operatie? Een Fysiotherapeut is revalidatieprofessional voor alles wat te maken heeft met de spieren, zenuwen en gewrichten. Sportblessure, overbelasting, klachten vanwege een ongeval of ziekte? Wanneer je moeite hebt of krijgt met bewegen, staan wij voor je klaar! We behandelen je klacht, pakken het probleem aan bij de oorzaak en gaan samen aan de slag om herhaling van klachten te voorkomen. Maar, kon sommig letsel niet worden voorkomen?

Er wordt veel gepraat over ‘perfecte’ houdingen en ‘perfecte’ bewegingspatronen. Met correcte lichaamshouding en bewegingspatronen voorkom je blessures en kun je pijnvrij bewegen. Een belangrijk aandachtspunt dus in onze fysiotherapie. Maar ook wanneer je juist omgaat met houding en beweging, krijgt het lichaam soms te maken met slechte houdingen of bewegingen. Hiervan wil je bewust zijn en hierin wil je sterk zijn! Zodat een verkeerde beweging niet meteen een vervelende blessure tot gevolg heeft. Ons doel is om jou, middels de beste behandeling en met de juiste informatie en tools, te helpen optimaal te bewegen. Wat jou zelf in staat stelt het risico op blessures te minimaliseren en pijnvrij te bewegen in sport en in het dagelijks leven.

We want to keep you moving!

Tarieven

Wil je het gevoel hebben dat je zelf meer in controle bent? Leer je sterke en zwakke schakels kennen met de Fitalis Movement Test en voorkom blessures door vroegtijdig aandacht te besteden aan mogelijke oorzaken!